Τράγκας: Ο Μητσοτάκης πρέπει να αναχαιτιστεί πριν προχωρήσει σε εδαφικό ακρωτηριασμό της χώρας

«Υπακούοντας το Βερολίνο, μας οδηγεί σε εδαφικό ακρωτηριασμό» είναι ο τίτλος άρθρου του Γ. Τράγκα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Δημοκρατία και παρουσιάζει το crashonline.gr. O γνωστός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι: «Ο Μητσοτάκης πρέπει να αναχαιτιστεί, πρέπει να ανατραπεί, πριν υλοποιήσει τα αντεθνικά σχέδιά του, πριν προχωρήσει σε ταπεινωτικές συμφωνίες με τους Τούρκους και ακρωτηριασμό της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Είναι υποχρέωση των πατριωτικών δυνάμεων της ΝΔ αλλά και υποχρέωση όλων των ελεύθερων Δημοκρατών και Πατριωτών Ελλήνων, να κινηθούν σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ματαιωθούν όλα αυτά τα αντεθνικά και μειοδοτικά σχέδια». 

Σχολιάζει επίσης πως «Άρπαξε την ψήφο τους (των Ελλήνων), παριστάνοντας τον πατριώτη και αξιοποιώντας την πολιτική φθορά του Τσίπρα, εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών. Εξαπάτησε τους Έλληνες, λέγοντας ότι ήταν εναντίον της συμφωνίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν υπέρ. Το απέδειξε μόλις ήρθε στην εξουσία. Τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει μειωμένη «επήρεια» στα ελληνικά νησιά, δηλαδή μειωμένη ελληνική κυριαρχία. Είναι κλώνος του Γερμανού πράκτορα ( όπως τον έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου) Κώστα Σημίτη και αυτό αποδεικνύει η στενή επαφή του με συμβούλους του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Ροζάκης και άλλα στελέχη του Σημιτικού περιβάλλοντος, που πρωταγωνίστησαν σε βιβλία υπέρ των ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο και ντοκιμαντέρ που αφηγήθηκαν τις ευτυχισμένες ημέρες των Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας».

«Είναι υποχρέωση όλων των ελευθέρων Ελλήνων, ανεξάρτητα κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, να εμποδίσουμε τον Μητσοτάκη να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση» αναφέρει ο Γιώργος Τράγκας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail