«Ήρθε η ώρα για τον Σάιφ Αλ-Ισλάμ Καντάφι να αναλάβει την ευθύνη στη Λιβύη»

Freepen.gr - Ο πολιτικός αξιωματούχος στο «Λιβυκό Μέτωπο Αγώνα», Ahmed Qaddaf Al-Dam, δήλωσε την Τετάρτη ότι ο Saif Al-Islam Gaddafi, γιος του αείμνηστου ηγέτη της Λιβύης Muammar Gaddafi, είναι δημοφιλής στη Λιβύη και δεν πρέπει να μένει ανενεργός για το τι συμβαίνει στη Λιβύη σήμερα.

Είπε, σε μια παρέμβαση στο κανάλι Al-Mayadeen, ότι η κυβέρνηση της Λιβύης δεν είναι πια νόμιμη, έχει λήξει η θητεία της και στερείται έγκρισης από το Κοινοβούλιο.

«Αν ο κόσμος έρθει μαζί για να μας επιβάλει κυβέρνηση δεν θα την αποδεχτούμε, αποδεχόμαστε τη βούληση των Λιβύων και αποφασίζουμε τη μοίρα της Λιβύης».

Πιστεύει ότι «η Αδελφότητα δεν έχει θέση στη Λιβύη και ότι ο αριθμός τους δεν υπερβαίνει τα 650 άτομα».

Δήλωσε ότι, «Είναι καθήκον του Σάιφ Αλ-Ισλάμ Καντάφι, όπως κάθε πολίτη της Λιβύης, να μην ντρέπεται για την τρέχουσα κατάσταση, επισημαίνοντας ότι« κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Σάιφ έχει λόγο στη Λιβύη και μια κληρονομιά, ειδικά μεταξύ των νέων".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail