Ο αντιστράτηγος Τζούμης υπενθυμίζει: Είχαμε προειδοποιήσει για τις κινήσεις της Τουρκίας

Freepen.gr - Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για άλλη μια φορά με σύντομη παρέμβασή του στο facebook, ο αντιστράτηγος ε.α., Λάμπρος Τζούμης, ο οποίος μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επικείμενες τουρκικές έρευνες στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων, υπενθυμίζει πως ορισμένοι είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για όσα θα ακολουθούσαν:

Η Τουρκία ετοιμάζεται να κάνει έρευνες μέχρι και τα ελληνικά χωρικά ύδατα στα 6 μίλια. Στην Ελλάδα ορισμένοι θεσμικοί παράγοντες συνιστούν "στρατηγική ψυχραιμία" και διαβεβαιώνουν ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να προχωρήσει, καθόσον Ευρώπη και ΗΠΑ αποτελούν την ασπίδα απέναντι στις παράνομες τουρκικές ενέργειες. 

Τόσο καιρό όσοι έχουμε προειδοποιήσει γι αυτές τις κινήσεις της Τουρκίας έχουμε χαρακτηριστεί πολεμοχαρείς. Μακάρι να διαψευστούμε γιατί η κατάσταση που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι εξόχως σοβαρή και εύχομαι να επιδείξουμε την αποφασιστικότητα που απαιτείται για την προάσπιση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail