«Μισθοφόροι της Τουρκίας τώρα ρίχνουν χειροβομβίδες σε παιδιά στη ΒΑ Συρία

Freepen.gr - «Ενώ οι επιθέσεις των μισθοφόρων του ISIS αυξήθηκαν παράλληλα με τις επιθέσεις του τουρκικού κράτους, οι ομάδες μισθοφόρων που συνδέονται με την Άγκυρα έριξαν χειροβομβίδες σε 4 μικρά παιδιά στο Shedade, στην επαρχία της Hesekê την Πέμπτη 28 Μαΐου» μεταδίδει το ΑΝF.

Μιλώντας στo ANHA, ο εκτελεστικός Διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας της Hesekê, Şivan Silêman είπε: «Πυρήνες των μισθοφορικών ομάδων που είναι συνδεδεμένες με το τουρκικό κράτος, όπως το ISIS, έχουν αρχίσει να στοχεύουν τα παιδιά μας προκειμένου να δημιουργήσουν σύγχυση στην περιοχή, να προκαλούν το κοινό ενάντια στο δυνάμεις ασφαλείας και διαταράσσουν την ειρήνη και την ασφάλεια της περιοχής».

Ο Silêman δήλωσε ότι αγωνίζονται αποτελεσματικά ενάντια στις δομές των μισθοφορικών ομάδων σε κάθε πόλη της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας και ότι «τα βρώμικα σχέδια του τουρκικού κράτους θα νικηθούν».

Τέλος κάλεσε τους κατοίκους να «ενεργήσουν σε αλληλεγγύη με τις δυνάμεις εσωτερικής ασφάλειας στον αγώνα κατά των τρομοκρατικών ομάδων».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail