Η Ρωσία ξεκίνησε την κατασκευή των Αιγυπτιακών Sukhoi-35;

Freepen.gr - Η κατασκευή μαχητικών αεροσκαφών Su-35 για την Αίγυπτο ξεκίνησε στο εργοστάσιο JSC Sukhoi στο Komsomolsk sur Amour στη Ρωσική Άπω Ανατολή, το πρώτο από τα οποία έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Menadefence, που επικαλείται το defenseworld.net, ένα αεροσκάφος με σειριακό αριθμό 0641 συναρμολογείται επί του παρόντος στο εργοστάσιο JSC Sukhoi στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης για την Αίγυπτο. Έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία που δείχνει ένα αεροσκάφος στο εργοστάσιο συναρμολόγησης, αλλά δεν θα μπορούσε να εξακριβωθεί αν ήταν σίγουρα μια γραμμή συναρμολόγησης Su-35 για την Αίγυπτο.


Επιπλέον, ένας ρωσικός ιστότοπος που ασχολείται με διαγωνισμούς άμυνας δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εξοπλισμού σύνδεσης για την ολοκλήρωση της σύμβασης με την Αίγυπτο, αναφέρει το Menadefence.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τη ρωσική διεύθυνση, τη Rosoboronexport ή το Αιγυπτιακό Υπουργείο Υγείας ότι έχει συναφθεί σύμβαση με την Αίγυπτο για την προμήθεια αεροσκαφών Su-35.

Η συζήτηση με την Αίγυπτο που σκοπεύει να αγοράσει περίπου 20 αεροσκάφη Su-35 αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνεχίζεται από το 2018.

Εάν πράγματι βρίσκεται σε εξέλιξη το αιγυπτιακό συμβόλαιο, θα είναι η δεύτερη χώρα μετά την Κίνα που θα αποκτήσει το Su-35, τα πιο προηγμένα αεροσκάφη 4ης γενιάς στο ρωσικό οπλοστάσιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail