Μόσχα: Δεν στείλαμε κανένα μαχητικό στη Λιβύη

Freepen.gr - Η κατηγορία ότι η Ρωσία έστειλε πολεμικά αεροσκάφη στη Λιβύη «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Τρίτη στο πρακτορείο Ίντερφαξ ο Αντρέι Κράσοφ, πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας.

«Η θέση της Ρωσίας είναι γνωστή: είμαστε υπέρ του τερματισμού της αιματοχυσίας στη Λιβύη, καλούμε όλα τα μέρη της σύγκρουσης να αποφύγουν τη χρήση όπλων και να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε ο Κράσοφ.

Ο Κράσοφ αναφερόταν στην ανακοίνωση της AFRICOM νωρίτερα χθες, με μια σειρά από γκρι φόντου φωτογραφίες μαχητικών MiG και Sukhoi και έναν ισχυρισμό του στρατηγού Charles Townsend ότι «παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα το πως η Ρωσία έστειλε τα μαχητικά τέταρτης γενιάς στη Λιβύη».

Πάντως τα αεροπλάνα από κάπου και κάπως πήγαν. Όπως αντίστοιχα εδώ και μήνες πάνε για λογαριασμό της Τρίπολης αλλά η Δύση κλείνει τα μάτια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail