Οι μισθοφόροι των Τούρκων καίνε γεωργικές εκτάσεις, στοχεύουν όσους προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά


Freepen.gr - Οι μισθοφόροι των Τούρκων το Σάββατο το μεσημέρι έκαψαν μεγάλες εκτάσεις γης φυτεμένες με ελαιόδεντρα πλήττοντας με μεσαία και βαριά πολυβόλα από το κατεχόμενο χωριό Al-Khaldiyya προς τα χωριά Al-Bwaihej και Al-Boghaz στην απελευθερωμένη ανατολική ύπαιθρο της κατεχόμενης πόλης Al-Bab, δυτικά του Manbij σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΝΗΑ.

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε και στα δύο χωριά, καίγοντας εκατοντάδες ελαιόδεντρα στα χωριά Al-Bwaihej και Al-Boghaz που βρίσκονται στις γραμμές επαφής μεταξύ των μισθοφόρων της τουρκικής κατοχής από τη μία πλευρά και των μαχητών του στρατιωτικού συμβουλίου του Al-Bab από την άλλη. Επιπλέον, η πυρκαγιά έφτασε στα σπίτια των πολιτών στο χωριό al-Bwaihej.

Σε μια στιγμή που οι δυνάμεις εσωτερικής ασφάλειας και οι μαχητές του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Αλ-Μπαμπ έδιναν μάχη να σβήσει η φωτιά μέχρις ότου φτάσουν οι ομάδες πυρόσβεσης, οι μισθοφόροι των Τούρκων προσπάθησαν να στοχεύσουν όλους όσους προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που οι μισθοφόροι στοχεύουν τις γεωργικές καλλιέργειες και τις ελιές στην απελευθερωμένη ανατολική ύπαιθρο της κατεχόμενης πόλης Al-Bab.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail