Πείτε μας τώρα ποιο είναι το φάρμακο για τους χιλιάδες ανέργους, άφραγκους κι απελπισμένους

Ο κάθε ένας και οι πράξεις του, κρίνονται από τα αποτελέσματα τους. Kαι πώς δικαιολογείται η διάλυση μιας οικονομίας, μιας χώρας, η ξεχαρβαλωση της εργασίας, του τουρισμού και του εμπορίου; Δείχνοντας μου κάποιες χιλιάδες νεκρούς στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν ξέρω από τι προήλθε ο θάνατος τους; 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Ή λέγοντάς μου ότι εάν δεν έκλεινες τη χώρα για δύο μήνες θα είχαμε τόσους νεκρούς; Βεβαίως, και με το φόβο του σεισμού δεν πρέπει να μπαίνουμε καθόλου στα σπίτια, και με το φόβο των πλημμυρών ίσως πρέπει να μπαίνουν όλοι μέσα στην κιβωτό του Νώε, και με το φόβο του μελανώματος να μην κάνουμε καθόλου ηλιοθεραπεία. 

Σε κάθε πρόβλημα ακόμα και υγείας, σταθμίζεις τα υπέρ και τα κατά, και αποφασίζεις. Εσείς κλείσατε τη χώρα και δημιουργήσατε χιλιάδες ανέργους, άφραγκους, απελπισμένους και φοβισμένους! Πείτε μας τώρα ποιο είναι το φάρμακο για τη διαλυμένη κοινωνία, και αν είναι φυσιολογικά τα αποτελέσματα που πετύχατε. 

Το τηλεοπτικό θέατρο της κλάψας και της ψαλμωδίας, δε θα φέρει πίσω την εργασία μου και την ψυχική μου ηρεμία.. Όσο για τα ιατρικά σας επιτεύγματα, τι να πω; Βλέπω κάτι ταλαίπωρους ηλικιωμένους να προχωράνε αγκομαχώντας, χωρίς να μπορούν να αναπνεύσουν, με τις μάσκες που τους βάλατε και είναι έτοιμοι να πέσουν κάτω από έλλειψη οξυγόνου! 

Φοβερή θεραπεία αυτή, και το πλύσιμο των χεριών, λες και οι Έλληνες ηταν οι βρωμιάρηδες της λίθινης εποχής… Το νέο κύμα έρχεται, και δεν είναι του ιού, είναι της ανεργίας… και τότε να δούμε ποιος ιός θα σταματήσει την οργή του. Τότε να δούμε.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail