Ώρα να προβάλουμε κι εμείς διεκδικήσεις εις βάρος των Τούρκων

haldunozturk / pixabay
Οι Τούρκοι στοχοποίησαν τώρα το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Ρωσσία και ασφαλώς η Ελλάδα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ότι σε περίπτωση που οι Τούρκοι πειράξουν έστω μια τρίχα από τα γένια του Πατριάρχη αυτό θα θεωρηθεί προσβολή κατά του Χριστιανισμού και ολόκληρου του Δυτικού Κόσμου και θα υπάρξουν πολύ σοβαρές γεωπολιτικές συνέπειες. 

Ας θυμηθούν οι Τούρκοι ότι όταν κρέμασαν τον Γρηγόριο τον Πέμπτο το Πάσχα του 1821 δρομολόγησαν την εκδίωξή τους από την Ελλάδα, την διεθνή απέχθεια εναντίον τους και τον διαμελισμό του κράτους τους.

Η Τουρκία θέτει επίσης "θέμα" Κρήτης και Δωδεκανήσου. Ουσιαστικά προχωρά σταδιακά σε συνολική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας, πίσω από την οποία με δυσκολία κρύβεται η τελική φάση του σχεδίου, δηλαδή η άρση των συνεπειών της Ελληνικής Επανάστασης και η επαναφορά μας σε καθεστώς τουρκικής επικυριαρχίας.

Ας σταματήσουμε λοιπόν να επικαλούμαστε το διεθνές δίκαιο, την ΕΕ, τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και ας προβάλουμε κι εμείς διεκδικήσεις εις βάρος των Τούρκων. Ας θέσουμε θέμα αρχικά Ίμβρου, Τενέδου και στην συνέχεια και Σμύρνης, Πόντου κλπ.  Να δούμε γιά πότε θα μαζευτούν.

Μελέτης Μελετόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail