Κε Μητσοτάκη είστε προσωπικά υπεύθυνος για τις αφελείς κι επικίνδυνες υπερβάσεις της κας Αγγελοπούλου

Με υπέρμετρη φιλαρέσκεια και άγνοια του κινδύνου στον οποίον εκθέτει την χώρα, απαντάει η κ. Αγγελοπούλου ως επικεφαλής της επιτροπής 2021 στις αιτιάσεις που υπήρξαν στην αρχική ανάρτηση για την «δικτατορία» Καποδίστρια:

υποναυάρχου ε.α.
προέδρου Κοινωνίας Αξιών

«Το χρέος όλων μας, και συγκεκριμένα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είναι να αναδειχθούν όλες οι απόψεις, όλες οι κριτικές, για τις δράσεις και τις αποφάσεις εκείνης της εποχής, γιατί, όπως έλεγε και ο Διονύσιος Σολωμός, «Εθνικό είναι το Αληθές».

Αναλαμβάνει δηλαδή η κ. Αγγελοπούλου να αναδειχθούν με την βούλα της κυβέρνησης, «ΟΛΕΣ οι απόψεις και ΟΛΕΣ οι κριτικές» για τις δράσεις και τις αποφάσεις» που αφορούν την επανάσταση του 1821.

Όχι οι επιστημονικά έγκυρες, ορθές και επιβεβαιωμένες, όπως προκύπτουν μέσα από την μακραίωνη επιστημονική αναζήτηση των πηγών της ιστορίας, μέσα από ένα διαρκή και έγκυρο επιστημονικό διάλογο εκεί που οφείλει και μπορεί να γίνεται, αλλά «ΟΛΕΣ, ανεξαιρέτως ΟΛΕΣ οι απόψεις και κριτικές».

Και επικαλείται αμετροεπώς ότι αυτή η επιπόλαια προσέγγιση θα μας δείξει την αλήθεια!

Αντιλαμβάνεται η αλαζονική κ. Αγγελοπούλου τους κινδύνους που δημιουργούνται για την χώρα μας με αυτήν την αφελή προσέγγιση;

Κύριε Μητσοτάκη είστε προσωπικά υπεύθυνος γι’ αυτήν την επικίνδυνη, υπερφίαλη, επιπόλαια και αντιεπιστημονική υπέρβαση της κ. Αγγελοπούλου!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail