Όχι μόνο δε βρίσκει κορόιδα ο Ερντογάν να πάνε από τη Συρία στη Λιβύη, αλλά εγκαταλείπουν και τις θέσεις τους!

Freepen.gr - Επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR) ανέφερε ότι αρκετά τάγματα της υποστηριζόμενης από την Τουρκίας ταξιαρχίας του σουλτάνου Μουράτ  έχουν αποχωρήσει από τη φατρία. Οι αποστάτες μαχητές εκτιμάται ότι είναι περίπου 700.

Σύμφωνα με πηγές του SOHR, ηγετικά μέλη της ταξιαρχίας αποσκίρτησαν μαζί με μαχητές υπό τη διοίκηση τους, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της φατρίας όσον αφορά την αποστολή μαχητών στη Λιβύη για να συμμετάσχουν στις μάχες εκεί στο πλευρό της κυβέρνησης του Αλ Σαράτζ, ειδικά μετά που ξέσπασαν διαμάχες μεταξύ των ηγετικών στελεχώνν και του διοικητή της φατρίας. Οι αποστασιοποιημένοι διοικητές αντιτίθενται επίσης στις πρακτικές της ταξιαρχίας στη Συρία.

"Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά από τα τάγματα που εγκατέλειψαν την ταξιαρχία αποσύρθηκαν αργότερα από τις θέσεις τους στις πρώτες γραμμές με δυνάμεις του συριακού στρατού και των SDF στην ύπαιθρο της Ras Al-Ain στη βορειοδυτική Al-Hasakah", δήλωσε το SOHR.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail