Για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη μαμά του ήταν απλά "λάθος", για άλλους πρόστιμα και δικογραφίες

«Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη. Το παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Είπε συγγνώμη έκανα λάθος. Δεν ξέρουμε πολλούς ανθρώπους με ταχύτητα να αναγνωρίζουν το λάθος τους» ανέφερε στο Mega, η Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής της ΝΔ, μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων και αδερφή του πρωθυπουργού.

Του Στρατή Μαζίδη

Φαντάζομαι ότι και άλλοι ζήτησαν συγγνώμη επειδή μπορεί να ξέχασαν να στείλουν sms ή να είχαν κάποιο τυπικό λάθος στη βεβαίωσή τους, αλλά οι αστυνομικοί έκοψαν τα 150αρια όπως σε έναν πολίτη στην Εύβοια που πήρε να πάρει ψωμί κι αντί για 2020 είχε γράψει 2019.

Κι ο παπά-Χριστόφορος απλά είχε ανοικτές τις θύρες κατά την πρώτη Ανάσταση αλλά του ρίξατε 5.000 ευρώ και τον τραβάτε στα δικαστήρια, όπως τόσους άλλους ανθρώπους δίχως λόγο κι αφορμή.

Ο γιος της κ. Μπακογιάννη δεν αναγνώρισε το λάθος του. Βασικά δεν πιστεύει ότι κάνει λάθη. Κάνει βιντεάκια με το γνωστό άνετο και καλά αμήχανο στιλάκι. Είναι ένα προγραμματισμένο πολιτικό φιλελέφτ πρόσωπο προοριζόμενο να γίνει βουλευτής, υπουργός, πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός, αν του το επιτρέψουν οι πολίτες.

Αν πίστευε πως είχε κάνει λάθος, θα είχε φανεί μετά την περιφορά της Πρωτοψάλτη, το...τυχαίο τηλεφώνημα του θείου, την...τυχαία παρουσία δεκάδων φωτορεπόρτερς κ.ο.κ.

Δεν είναι πλέον θράσος κι άδικο κάποιοι να πληρώνουν πρόστιμα ενώ άλλοι όχι; Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι εγκληματίες ενώ οι δικοί μας απλά έκαναν λάθος; Αν υπάρχει ελάχιστο φιλότιμο μετά τα όσα είδαμε με το ΠΑΜΕ, την Ομόνοια, το πάρτι του Πατούλη για τα γενέθλιά του [που όλο βγάζει ανακοινώσεις], να ακυρωθούν όλα τα πρόστιμα που έφαγε ο κόσμος. Διαφορετικά σημαίνει ότι όλοι οι Ελληνες ΔΕΝ είναι ίσοι.

Αλλά τέτοιος που είναι ο λαός, αντίστοιχοι κυβερνήτες του πρέπουν. Έδιωξε το βασιλιά το 1974 κι έφερε πολλές "βασιλικές" οικογένειες που διαιωνίζονται στην πολιτική ζωή του καταστρέφοντας παράλληλα τη χώρα.

Δεν είναι θέμα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κτλ. Είναι συνολικό το ζήτημα. Ο λαός πρέπει να σπάσει τις πνευματικές φυλακές που έφτιαξε ο ίδιος για να κλειστεί μέσα. Να αναλογιστεί το αληθινό συμφέρον του τόπου και κατά συνέπεια το δικό του. Κι έπειτα να κάνει τις επιλογές του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail