Στις σχολικές αίθουσες η χρήση μάσκας είναι προαιρετική, αλλού θα πέφτει πρόστιμο. Τι δεν καταλαβαίνω!

Alexas_Fotos / pixabay
Στα σχολεία που θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν όπως ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, η χρήση μάσκας θα είναι προαιρετική για τους μαθητές. Για τους καθηγητές δε γνωρίζουμε. Σε όλους τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους όμως θα είναι υποχρεωτική αλλιώς 150 ευρώ πρόστιμο, καθώς αυτό καίει την κυβέρνηση.

Του Στρατή Μαζίδη

Όλος αυτός ο παραλογισμός φαντάζει ανεξάντλητος. Για τα παιδιά υπάρχει αυτή η ελαστικότητα, μας λένε, για να μη τη φορέσουν λάθος κτλ. Και τι είναι τα παιδιά των παραπάνω τάξεων αλλά και των τελευταίων του δημοτικού; Ηλίθια; Να με συγχωρείτε αλλά δεν έχω τέτοια εικόνα από τα παιδιά που γνωρίζω.

Στις ελάχιστες βόλτες που κάνουν, πολλά τα βλέπω με ένα αντισηπτικό στο χέρι. Κι έπειτα αν οι όψιμοι υποστηρικτές θεωρούν τη μάσκα αναγκαία για να μη μεταδίδεται ο ιός, τότε είναι αναγκαία. Πάει και τελείωσε.

Τι πάει να πει ότι τώρα θα βγούμε έξω; Κοροϊδευόμαστε; Και πριν βγαίναμε όλοι για τα αναγκαία. Με Χ αριθμό πελατών λειτουργούσαν πχ τα σούπερ μάρκετ, με τον ίδιο αριθμό θα εξακολουθήσουν. Τι αλλάζει; Και το ρωτώ μολονότι μπαίνοντας φορούσα τη μάσκα μου αφού πρώτα την είχα αποστειρώσει και φυλάξει σωστά.

Και αν κάποιος πρέπει να πάει σε 2-3 μέρη μέσα στο κατακαλόκαιρο; Θα μπαζοβγάζει τη μάσκα ή θα βράζει μέσα σε αυτή περπατώντας στο μεσοδιάστημα; 

Τελικά το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να πέσουν 150αρια να μαζέψει χρήματα. 150 ευρώ με τα οποία κάποιοι περνούν αρκετές ημέρες. Αφού πλέον σταματούν τα sms και τα γραπτά κείμενα για τις εξόδους, πρέπει να αλλάξουν λόγο ύπαρξης και τα 150αρια. Μέχρι κι ο Τσιόδρας χθες πήρε αποστάσεις από την πολιτική αυτή του τιμωρητικού πνεύματος και μπράβο του για αυτό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail