Οι 9 τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου

Με την κατάλληλη διατροφή μπορείτε να ενισχύσετε τη ζωτική πρωτεΐνη του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι το αόρατο υποστηρικτικό δίκτυο που κρατά την επιδερμίδα σφριγηλή, νεανική, και γεμάτη ζωντάνια από μέσα προς τα έξω κι από έξω προς τα μέσα.

Μετά τα 30 η παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα να μειώνεται με ρυθμό 1% κάθε χρόνο. Η διαδικασία συντελείται ακόμα πιο γρήγορα όταν καταναλώνετε τροφές που επιταχύνουν τη φυσική αυτή μείωση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες τροφές ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου:



Πηγή: Bestie - Από: onmed.gr
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.