Το 45λεπτο της φρίκης μιας 47χρονης Ιταλίδας νοσοκόμας στα χέρια Σενεγαλέζου στη Νάπολη

ulleo / police
Freepen.gr - Ένας παράνομος μετανάστης από τη Σενεγάλη που είναι ύποπτος για βιασμό νοσοκόμας σε στάση λεωφορείου στη Νάπολη συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές. Η βίαιη επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι καθώς η νοσοκόμα περίμενε το λεωφορείο να πάει στο σπίτι αφού τελείωσε μια βάρδια στο νοσοκομείο, διήρκεσε σχεδόν 45 λεπτά, αναφέρει η Ιρένε ντε Αρκάντζελις σε άρθρο της στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Το 48χρονο θύμα, ονόματι Φραντζέσκα δήλωσε ότι περίμενε στον έρημο από κόσμο σταθμό λεωφορείων Corso Arnaldo Lucci Metropark, πίσω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Νάπολη στις 3 μ.μ., όταν ο Σενεγαλέδος πήδηξε πάνω από ένα φράχτη και έτρεξε προς αυτήν.

Νομίζοντας ότι επρόκειτο να την κλέψει, η νοσοκόμα είπε ότι έδωσε στο δράστη το πορτοφόλι της, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι τα χρήματα δεν ήταν αυτό που είχε κατά νου. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος για να προστατευτεί αλλά ο δράστης ήρθε από πάνω της και κάλυψε το στόμα της, ενώ αυτή προσπαθούσε να τον αποφύγει.

«Έβαζε τα χέρια του παντού και θύμωνε γιατί υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου», είπε η νοσοκόμα, προσθέτοντας ότι «συνέχιζε να επαναλαμβάνει: άφησέ με να κάνω ό,τι θέλω ή θα σε σκοτώσω. Στάσου ακίνητη και μην ουρλιάζεις"».

«Ήταν διπλάσιος από το μέγεθός μου και όλο το βάρος του ήταν στην πλάτη μου. Εξαγριώθηκε επειδή τα τζιν μου ήταν πολύ σφιχτά και δεν μπορούσε να τα βγάλει».

Παρά το γεγονός ότι το θύμα είπε στον επιτιθέμενο ότι ήταν έγκυος, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και χρειαζόταν νερό, συνέχισε να την πνίγει κρατώντας τη από το λαιμό ενώ τη βίαζε. Η τρομακτική, 45 λεπτών δοκιμασία τελείωσε τελικά όταν εμφανίστηκε επιτέλους το λεωφορείο της νοσοκόμας, ο οδηγός άρχισε να βάζει τις φωνές και εμφανίστηκαν στρατιώτες στο σημείο. Το περιστατικό κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν αραιώσει λόγω της πανδημίας.

«Χρησιμοποιούν αεροσκάφη για να βρουν ανθρώπους που πηγαίνουν στην παραλία παρά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid. Γιατί δεν τα χρησιμοποιούν για να αποτρέψουν αυτές και άλλες επιθέσεις; " είπε η νοσοκόμα.

Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν η ζωή της μετά την επίθεση, το 47χρονο θύμα απήντησε: «Κακή. Δεν επέστρεψα στη δουλειά, πρέπει να ζήσω με τον πόνο της κόρης μου που αισθάνεται πληγωμένη ως γυναίκα και ως κόρη μου. Και αυτόν του συζύγου μου που αισθάνεται ένοχος και αβοήθητος που δεν μπόρεσε να με προστατεύσει. Είναι τραύματα που κατακλύζουν όλη την οικογένεια. Αλλά αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι ο φόβος του θανάτου που είχα και τώρα με εμποδίζει να χαμογελάσω".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail