Ποινική καταγγελία από τον Ιμάμογλου γιατί τον τρέχουν με...27 διοικητικές έρευνες!

Freepen.gr - Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ekrem İmamoğlu υπέβαλε ποινική καταγγελία εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Süleyman Soylu και του επιθεωρητή του υπουργείου για διοικητική έρευνα που στοχεύει στο χρόνο του ως δήμαρχος του Δήμου Beylikdüzü, ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων T24.

Ο İmamoğlu κατηγόρησε τον Soylu και τον Επιθεωρητή Arif Yıldırım για παράβαση καθήκοντος καθώς συμπεριέλαβαν ψευδείς πληροφορίες σε έκθεση διοικητικής έρευνας.

Την περασμένη εβδομάδα, το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ενέκρινε 27 διοικητικές έρευνες για το İmamoğlu, καλύπτοντας τον χρόνο που διετέλεσε δήμαρχος της περιοχής Beylikdüzü της Κωνσταντινούπολης, μεταξύ 2014 και 2019, σύμφωνα με την εφημερίδα Sözcü.

Οι έρευνες εγκρίθηκαν μετά από εμπεριστατωμένη επιθεώρηση του υπουργείου Εσωτερικών που είχε λάβει το πράσινο φως ήδη από το Μάιο του 2019, αμέσως μετά την απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου της Τουρκίας (YSK) για την επανάληψη των εκλογών για τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail