1 στους 4 κατοίκους της Κωνσταντινούπολης έχει μείνει άνεργος κατά τη διάρκεια της πανδημίας

xxoktayxx / pixabay
Freepen.gr - Από το ξέσπασμα της νέας πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην Τουρκία στις 11 Μαρτίου, πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, ιδίως στην Κωνσταντινούπολη, όπου ένας στους τέσσερις ανθρώπους έχει μείνει άνεργος, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το κόμμα του CHP της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει το turkishminute.com.

Η έρευνα με τίτλο «Οι προοπτικές της επαγγελματικής ζωής στην Κωνσταντινούπολη» διεξήχθη από το παράρτημα του κόμματος στην Πόλη. Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 14 και 28 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη, υπάρχουν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνεργοι στην πόλη. Ο αριθμός αυτός ήταν 1,2 εκατομμύρια την ίδια περίοδο του 2019.

Η Κωνσταντινούπολη είναι η πιο σοβαρά επηρεασμένη πόλη από την πανδημία του Covid-19 σε ολόκληρη την Τουρκία, όπου το 60% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων καταγράφονται σε αυτή.

Από την αρχή της επιδημίας, η Τουρκία δεν έχει εφαρμόσει πλήρες lockdown αλλά επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας σε 31 μεγάλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης μόνο τα σαββατοκύριακα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail