Η Ιταλία ζητά από το ΝΑΤΟ να συνεργαστεί με τη Ρωσία για την πανδημία!

Freepen.gr - Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Luigi di Maio κάλεσε το ΝΑΤΟ να συνεργαστεί με άλλα κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο, ονομάζοντας τη Ρωσία, για να καταπολεμήσει την πανδημία του COVID-19, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA και υπογραμμίζει το TASS. Ο Di Maio έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ την Πέμπτη.

"Βρισκόμαστε στην πιο σοβαρή κρίση από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο λαός μας περιμένει την αποτελεσματική μας δράση και η αλληλεγγύη και η συνεργασία σε διεθνές επίπεδο είναι εξαιρετικά σημαντικές και αναγκαίες, διότι μόνο από κοινού μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον ιό" ανέφερε ο Di Maio.

Ακόμη τόνισε ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η συνεργασία με τη Ρωσία. Ο Di Maio επεσήμανε ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να διαδραματίσει πιο κεντρικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση, διατηρώντας ενότητα και διάλογο με ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα, διότι η πανδημία είναι παγκόσμια και αφορά όλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail