Ιρανικός Στρατός: Οι ΗΠΑ να σώσουν πρώτα τον εαυτό τους από τον ιό, όχι να φοβερίζουν άλλους

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ πρέπει να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού αντί να προκαλέσουν το Ιράν, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού της χώρας. Νωρίτερα, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να «βυθίσει και να καταστρέψει» ιρανικά πολεμικά πλοία αν παρενοχλήσουν αντίστοιχα αμερικάνικα.

«Σήμερα, αντί να εκφοβίζουν άλλους, οι Αμερικανοί θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουν εκείνα τα μέλη των δυνάμεών τους που έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό», δήλωσε ο Ιρανός στρατιωτικός εκπρόσωπος Sardar Abolfazl Shekarchi στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA την Τετάρτη.

Με τις ΗΠΑ να ηγούνται του κόσμου σε τεράστιους αριθμούς μολύνσεων και θανάτων από κορωνοϊό, ο Σεκάρτσι είπε ότι «αξιωματούχοι των ΗΠΑ πρέπει να σκεφτούν να σώσουν τον εαυτό τους και να επιλύσουν αυτό το ζήτημα».

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Τραμπ ανακοίνωσε στο Twitter ότι είχε δώσει εντολή στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ «να ανοίξει πυρ και να καταστρέψει οποιοδήποτε και όλα τα ιρανικά όπλα αν παρενοχλήσουν τα πλοία μας στη θάλασσα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail