Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο σε κάποιους ότι δε θα γίνουμε Βόρεια Ιταλία

geralt / pixabay
Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο σε κάποιους ότι δε θα γίνουμε Βόρεια Ιταλία για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν έγινε ούτε η Νότια. Eπίσης ήταν ξεκάθαρο ότι ο ιός δεν είχε σχέση με την ισπανική γρίπη αλλιώς θα είχε ήδη φανεί.

Οι φιλελέ θα αντιμετωπίσουν νομοτελειακά την κρίση που φέρνει ο τρόπος αντιμετώπισης του ιού με τις γνωστές φιλελε μεθόδους, όπως κόψιμο μισθών - συντάξεω,ν περιορισμό εργατικών δικαιωμάτων, ενίσχυση οφσορούχων και κρατικοδίαιτων ολιγαρχών. Με δύο λόγια θα διαλύσουν ότι απέμεινε. 

Δεν ξεχνάμε πως ο Ρούζβελτ έβγαλε την Αμερική από την κρίση του 1929 χρησιμοποιώντας τον κεϋνσιανισμό. Μια μη εθνομηδενιστική κυβέρνηση με κυρίαρχη οικονομική πολιτική τη μεικτή οικονομία θα σώσει το λαό και τη χώρα. Ελπίζω να βρεθεί.

Μελίνα Κονταξή
Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail