"Φιλάνθρωπος" Τούρκος βιολόγος είχε την...τελική λύση για την αρχή της πανδημίας

Freepen.gr - Δυστυχώς επικίνδυνοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και ένας τέτοιος είναι ο βιολόγος καθηγητής, Ali Demirsoy ο οποίος σε σχετικό ερώτημα στον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα έπρεπε να είχαμε σκοτώσει τους πρώτους ασθενείς με κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα στο ερώτημα της ζωντανής εκπομπής αν θα μπορούσαμε να είχαμε προλάβει την επιδημία στο ξεκίνημά της απήντησε:

"Ναι, θα μπορούσαμε αν κάποιος που δεν ορκίστηκε πραγματικά στον Ιπποκράτη από την Κίνα και που πίστευε στην επιστήμη μου τηλεφωνούσε αμέσως. Αν μου έλεγε Ali Demirsoy βγήκε ένας τέτοιος ιός, τι πρέπει να κάνουμε; Ξέρετε τι θα έκανα; 

Ή θα απομώνωνα αυτό το πρόσωπα σε ένα νησί ή δε θα τον καταδίκαζα επειδή είμαι βιολόγος. Αν όμως σκοτώνατε 50 ανθρώπους θα είχατε εμποδίσει το θάνατο 1 εκατομμυρίου ανθρώπων σήμερα. Αυτό το αποκαλούμε επιστήμη, επιστήμη"

Την είδηση και το βίντεο μπορείτε να τα δείτε στο haberler.com. Δε γνωρίζουμε που βρήκε ο φιλάνθρωπος επιστήμοντας που θα ζήλευε ακόμη και ο Χίτλερ το 1. εκ νεκρούς, πάντως αυτό δεν το λες επιστήμη. Κάπως αλλιώς ονομάζεται και αυτός ο άνθρωπος δε ζει πολύ μακριά από εμάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail