Ιράν: Τα πλοία των ΗΠΑ θα καταστραφούν αν απειλήσουν τα δικά μας στον Περσικό

Iranian Army office / AFP
Freepen.gr - Το Ιράν δε θα διστάσει να προχωρήσει σε αντίποινα εναντίον του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, εάν επιτεθεί σε οποιοδήποτε ιρανικό πλοίο, προειδοποίησε ο διοικητής του Σώματος της Ισλαμικής Φρουράς της Επανάστασης (IRGC), απαντώντας στην παρόμοια απειλή του Τραμπ.

«Διέταξα τις ναυτικές δυνάμεις μας να καταστρέψουν οποιαδήποτε αμερικανική ναυτική δύναμη στον Περσικό Κόλπο που θα απειλήσει την ασφάλεια των στρατιωτικών ή μη στρατιωτικών πλοίων του Ιράν», δήλωσε ο στρατηγός, Χοσεΐν Σαλάμι την Πέμπτη, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Ο Σαλάμι απάντησε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανήρτησε στο twitter ότι έχει εκδώσει εντολή την Τετάρτη για «καταστροφή οποιωνδήποτε και όλων των ιρανικών όπλων αν παρενοχλήσουν τα πλοία μας στη θάλασσα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail