Οι κρίσεις έρχονται και μένουν, γιατί εμείς δεν αλλάζουμε

Studio-Dee / pixabay
Η κυβέρνηση ακύρωσε το πρόγραμμα υποστήριξης των επιστημόνων-επαγγελματιών, με το voucher και το ΕΣΠΑ, μετά την αποκάλυψη ότι, δεν θα εγκρινόταν με αυτή τη μορφή από τις υπηρεσίες της ΕΕ και ταυτόχρονα ήταν ορατός ο κίνδυνος αδιαφάνειας στην διαχείρισή του.


Το παράδοξο είναι ότι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν δικαιωμένοι, για διαφορετικούς λόγους, η κάθε πλευρά.

Δεν έφθανε όμως αυτό, η κυβέρνηση, ανακάλυψε τώρα ότι ο νόμος που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση, και με τον οποίο θα μοίραζε τα λεφτά, έχει κενά που οδηγούν στην αδιαφάνεια και τώρα θα τον αλλάξει.

Ταυτόχρονα, θα κάνει έρευνα για να δει, πως η προηγούμενη κυβέρνηση διέθεσε στα ιδιωτικά ΙΕΚ 200 εκατ ευρώ για κατάρτιση, τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλαδή, για μια φορά ακόμη, αποκαλύπτεται, πόσο έτοιμη ήταν η Κυβέρνηση, όταν μετά από 4 χρόνια ανακαλύπτει, και αφού επιχείρησε με ιδιαίτερη έμφαση να εφαρμόσει τον νόμο, ότι αυτός χρειάζεται αλλαγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει τώρα ότι, εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι.

Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, οι κρίσεις έρχονται η μια μετά την άλλη, η οικονομία και η κοινωνία εξοντώνονται, και οι μικροί μονομάχοι, αλλάζουν απλώς ρόλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail