Ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου Ρουστού Ρετσμπέρ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό

Freepen.gr - Ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Τουρκίας, Rüştü Reçber, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό ανέφερε η εφημερίδα Takvim την Τετάρτη.

Ο Reçber, 46 ετών, είναι ο ρέκορντμαν της Τουρκίας έχοντας κάνει 120 εμφανίσεις για την εθνική ομάδα. Έπαιξε στη Φενερμπαχτσέ [είχε βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού την περίοδο 2002-2003 με το 1-1 στο Σουκρού Σαράτσογλου και το 4-1 στη λεωφόρο] για περισσότερο από μια δεκαετία. Είχε επίσης ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Μπαρτσελόνα και αποσύρθηκε το 2012 μετά από μια πενταετή περίοδο με την Μπεσίκτας.

Η Takvim είπε ότι η γυναίκα του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Işıl, χαρακτήρισε τις τελευταίες 72 ώρες ως "πολύ δύσκολες" και είπε ότι ο σύζυγός της είχε «γκρι δέρμα και χείλη, δύσπνοια, ατελείωτο βήχα, ακανόνιστο παλμό».

Η Işıl Reçber είχε αναρτήσει στο Instagram την Κυριακή ότι ο σύζυγός της είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το Σάββατο μετά την ανάπτυξη «αιφνιδίων και ταχέως αναπτυσσόμενων συμπτωμάτων» και δήλωσε ότι η ίδια και τα δύο παιδιά της είχαν βγει αρνητικοί στα τεστς.

Η Işıl Reçber είπε ότι ο σύζυγός της νοσηλεύεται απομονωμένος στο νοσοκομείο και ότι δεν της επιτράπηκε να τον επισκεφθεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail