Τι απέγιναν όλες αυτές τις ημέρες οι χρήστες ουσιών από το κέντρο της Αθήνας;

rebcenter-moscow / pixabay
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ της σκληρής καραντίνας, διερωτήθηκα ξαφνικά και κάτι άλλο: Πού πήγε όλος ο εσμός των ναρκομανών ανά την επικράτεια; Πού κρύφτηκαν οι χρήστες ουσιών; Όλοι αυτοί οι δυστυχείς - τα ανθρώπινα κουρέλια - που σερνόντουσαν παραπαίοντες στο κέντρο της Αθήνας (και αλλαχού) και πολλάκις σκανδάλιζαν τους περαστικούς χώνοντας τις βελόνες στις αρτηρίες του λαιμού... ή ακόμα και στα γεννητικά τους όργανα;

Γωγώ Ατζολετάκη
 
Πού πήγαν οι χρήστες shisha της οδού Αντωνιάδου, που είχε καταντήσει οδός-άβατο; Κι αυτοί που κοιμόντουσαν στα παγκάκια; Ο Δήμος Αθηναίων "έστησε" κάποιες δομές για τοξικο-εξαρτημένους (μεταξύ άλλων), όμως αυτές φιλοξενούν σχετικά λίγους.

Οι υπόλοιποι πού βρίσκονται; Μαζεύτηκαν στα σπίτια τους (αν έχουν); Και πού βρίσκουν τα χρήματα για τη δόση τους, αφού οι περισσότεροι επαιτούν;

Και πώς προμηθεύονται τις ουσίες εν μέσω καραντίνας; Βγαίνουν και συναντούν τους dealer τους στέλνοντας SMS με τον αριθμό 1 (Γιατρός - φαρμακείο); Ή τους πηγαίνει ο dealer τις ουσίες στο σπίτι (ή όπου βρίσκονται) στέλνοντας SMS με τον αριθμό 4 (Βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη );

ΘΕΤΩ τα ερωτήματα, γιατί οι χρήστες είναι πολλοί - πάρα πολλοί. Και το μαρτύριο του στερητικού συνδρόμου, αβάσταχτο. Λέτε να "καθάρισαν" μερικοί μ' αυτή την αναγκαστική κατάσταση; Μακάρι!

Αυτό όμως που πρέπει να επισημάνω, είναι το εξής:

Αν άδειασαν οι δρόμοι και οι πλατείες τώρα (υποχρεωτικά) λόγω του φόβου μετάδοσης του ιού και λόγω του ανελαστικού νόμου... ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να παραμείνουν οι περιοχές καθαρές; Και μετά το τέλος της σκληρής καραντίνας, εννοώ.

Για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ εντελώς αυτές οι οικτρές εικόνες από ανθρώπινους σκελετούς που περιφέρονται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και όλων των μεγαλουπόλεων της Ελλάδας.

Ένα πρόβλημα, για το οποίο ΚΑΝΕΊΣ ποτέ μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκε να επιλύσει δραστικά και δυναμικά.

Ο μόνος που το "έλυσε" ήταν ο Covid 19... Αν είναι δυνατόν!
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.