Αναφορά του Βενιζέλου στο ΟΡΕΝ για το τσιπ του Γκέιτς δημιουργεί προβληματισμούς

Freepen.gr - Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στην ύποπτη πρόταση του Μπιλ Γκέιτς για τσιπάρισμα του πληθυσμού όλου του πλανήτη, η οποία παραπέμπει φυσικά σε εσχατολογικές προφητείες της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί επικαλείστε το παράδειγμα της Κίνας και δεν επικαλείστε την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς (δεν ακούστηκε να την υιοθετεί την αναφέρει την πρόταση περισσότερο φαίνεται από ανησυχία για αυτά που έρχονται) να υπάρξει ένα μικροτσίπ το οποίο να το φέρει κάθε άνθρωπος και έτσι να έχουμε βιομετρικά δεδομένα σε σχέση με τον ιό ή σε σχέση και με άλλες πανδημίες»

Ωστόσο τόνισε στη συνέχεια ότι θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα γενιά προβλημάτων που αφορούν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα θέσει σε δοκιμασία και τη δημοκρατία σε παγκόσμια κλίμακα. Αξίζει να επισημανθεί ότι έκανε γενική περιγραφή της κατάστασης που θα προκύψει, εντούτοις δεν τάχθηκε εναντίον. Άλλωστε αυτός οδήγησε τη συζήτηση προς τα εκεί.

Η παραπάνω αναφορά προέκυψε μετά από ερώτημα του δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα μπορούσαν να βρουν τα βραχιολάκια που εφαρμόζονται στην Κίνα και στην Ελλάδα.

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιοι ανοίγουν αυτής της μορφής τις συζητήσεις στη χώρα μας που οδηγούν στην καλύτερη περίπτωση στην καταδυνάστευση των ανθρώπων.

Το επίμαχο απόσπασμα ξεκινά μετά το 08:30.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail