Αυτοί που παίρνουν 8.000 ευρώ το μήνα και κρίνουν τους μακροχρόνια ανέργους

Αυτοί που παίρνουν 8.000 ευρώ το μήνα για να μη διαβάζουν τα μνημόνια που υπογράφουν, εκείνοι που ζουν πλουσιοπάροχα από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων τους οποίους φτωχοποιοιούν και πουλάνε την ιδιωτική και δημόσια περιουσία τους, και κάνουν θέμα το αν θα δώσουν το μισό ή ένα μισθό και θα εξαναγκαστούν να ζήσουν με 4.000 ευρώ το μήνα, τι κάνουν;

Κρίνουν τους μακροχρόνια ανέργους που επιλέγουν να εργαστούν μαύρα για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους γιατί εξαιτίας αυτών παίρνουν 8.000 ευρώ το μήνα. Κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στη μαύρη εργασία που θα τους δώσει τη δυνατότητα επιβίωσης και στη δηλωμένη που δεν θα τους δώσει κάν αυτή τη δυνατότητα.

Παρεμπιπτόντως οι ίδιοι που στοχοποιούν αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις για το σπίτι τους εξαιτίας του κοψίματος μισθών και συντάξεων χειροκροτούν και διαγράφουν τα χρέη επιχειρηματιών φορτώνοντάς τα στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.