Η Γιάννα ανακατεύει θεούς, Τσιτσάνη, Δόξα Δράμας, Μπράμς και βγάζει την Ελλάδα του 2021 που ονειρεύεται

Η κ. Αγγελοπούλου ονειρεύεται μια άλλη Ελλάδα από το 2021 και μετά. Κακώς βέβαια χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό διότι είναι σίγουρο πως δε ρώτησε 10.000.000 Ελληνες κατοίκους της χώρας ή ακόμη 7-8.000.000 της διασποράς.

του Στρατή Μαζίδη

Στην Ελλάδα του 2021 της Γιάννας είναι αδιάφορο αν ο κυβερνήτης είναι πιστός, άθεος, αθεόφοβος ή οτιδήποτε. Δημιουργεί ένα μείγμα, ανακατεύει Τσιτσάνη, θρησκείες, ποδοσφαιρικές ομάδες και δημιουργεί την Ελλάδα που ονειρεύεται. Αυτή, όχι εμείς.

Η κ. Αγγελοπούλου βέβαια έχει την πολυτέλεια να ονειρεύεται, η πλειοψηφία όχι.

Στην Ελλάδα δεν αποτελούν αιτία πολέμου οι διαφορετικές προτιμήσεις. Αν όμως την κάνει όπως ονειρεύεται, μολονότι δεν της έδωσε εξουσιοδότηση ο λαός για κάτι τέτοιο, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσει συγκρουσιακό μείγμα.

Άλλοι πάλι ονειρεύονται λαούς με σπίτια πατρίδες, με τα χαρακτηριστικά τους, τη γλώσσα τους, την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους και το δικό τους λιθαράκι στο ευρύτερο σύνολο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail