Ο πραγματικός στόχος που το πάνελ των 18:00 θα συνεχιστεί

Και τώρα που μας είπαν τί σκοπεύουν για την επόμενη ημέρα, απλά ενισχύεται το επιχείρημα πολλών εξ ημών ότι πολλά από τα μέτρα και τις απαγορεύσεις ήταν υπερβολικά, ηλίθια και φασιστικά μέχρι αηδίας. Με αποκορύφωμα το γελοίο SMS, το οποίο βιάστηκαν να εφαρμόσουν με περίσσια χαρά. 

Δρ Ελένη Παπαδοπούλου

Ακόμη ψάχνω να βρω το νόημα της αποστολής SMS για το πού θα πάμε από την στιγμή που μπορούσαμε ούτως ή άλλως να βγούμε έξω λέγοντας μούφες. Να πούμε επίσης ότι κάποιες χώρες έδειξαν να σέβονται περισσότερο τους πολίτες τους και αυτή την αθλιότητα δεν την εφάρμοσαν. 

Μην ακούσω επιχειρήματα τύπου γι' αυτό είχαν νεκρούς, γιατί δεν ήταν το SMS o λόγος. Και τα αυστηρά lockdown έδωσαν νεκρούς και μάλιστα πολύ περισσότερους από τα καθόλου lockdown. 

Κάποιος να μας το εξηγήσει αυτό κάποια στιγμή.

Ακόμη ψάχνω να βρω το νόημα των αστείων πάνελ των 6, τα οποία θα συνεχιστούν προσβάλλοντας τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά μας. Θα έρχεται δηλαδή τώρα ο Χαρδαλιάς να μας λέει πόσα πρόστιμα έβαλε, ποιός ήταν το κακό παιδί πάλι, πόσο θα φταίμε αν αρρωστήσουμε και να καθήσουμε καλά μη μας βάλει πάλι καραντίνα για τιμωρία.

Πρόκειται περί εξευτελισμού η συνέχεια αυτού του τσίρκου των 6, το οποίο δεν έχει κανένα νόημα. Μάλλον έχει. Να μας πιπιλάνε τον εγκέφαλο με γελοιότητες και να μην βλέπουμε τα σοβαρά που γίνονται. Νομίζουν ότι θα ασχολούμαστε όλη την ημέρα με τον κορονοϊό και δε θα βλέπουμε τα αίσχη με αυτούς που μετακινούν μέσα στα γεωγραφικά όρια της χώρας και το χάλι της οικονομίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail