Μόσχα: Οι τρομοκρατικές οχυρώσεις στο Idlib έχουν «συγχωνευθεί» με τα τουρκικά φυλάκια

 Reuters TV
Freepen.gr - Η Τουρκία έχει επιτρέψει στις παρατηρητικές της θέσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν με μια συμφωνία του 2018 με τη Μόσχα, να συγχωνευθούν ουσιαστικά με τις βάσεις των τρομοκρατών στο Idlib, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, εν μέσω της τουρκικής επίθεσης εναντίον της προώθησης των Συριακών δυνάμεων, μεταδίδει το Russia Today.

"Οι οχυρωμένες περιοχές των τρομοκρατών έχουν συγχωνευθεί με τις τουρκικές παρατηρητικές θέσεις που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της συμφωνίας του Σότσι του 2018", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Ιγκόρ Κονασένκοφ νωρίς την Τετάρτη.

Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες αγνοούν συνεχώς την αποτυχία της Τουρκίας να συμμορφωθεί με τη συμφωνία του 2018, συνεχίζει ο εκπρόσωπος, δηλώνοντας ότι ούτε «ενδιαφέρεται για την πραγματική ανθρωπιστική κατάσταση μέσα και γύρω από το Idlib».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail