Πόλεμος; Χρεοκοπία; Capital controls; Πανδημία; Η λύση είναι μία: Μακαρόνια με πελτέδες

Αν κάτι μάθαμε μέσα στα χρόνια της κρίσης και των διάφορων εκτάκτων καταστάσεων είναι ότι τα πάντα αντιμετωπίζονται με μια, μπορεί και δύο, γενναία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ. Εκεί βρίσκονται οι λύσεις για όλα μας τα προβλήματα.

Του Στρατή Μαζίδη

Όχι στα σούπερ μάρκετ δεν πωλούνται όπλα, αντιαεροπορικά συστήματα, εξελιγμένα φάρμακα ή οικονομικές πιστωτικές μονάδες εναλλακτικές του χρήματος. Φαίνεται όμως πως υπάρχει κάτι καλύτερο και φθηνό. Μακαρόνια και πελτέδες [για να μην τα τρώμε και σκέτα την ώρα του πολέμου ή της πανδημίας].

Μακαρόνια δια πάσα νόσον και πάσα μαλακίαν. Οι πελτέδες εξασφαλίζουν το κάτι παραπάνω. Από κει και πέρα ό,τι παραπάνω χώσει κανείς στο καρότσι του ακόμη καλύτερα. Κονσέρβες, ζάχαρες, αλεύρια, όσπρια. Αλλά τα μακαρόνια αποτελούν το βαρύ μας πυροβολικό.

Κι όχι τίποτε άλλο αλλά πάνω που τελειώνουν τα μακαρόνια του μνημονίου, ήρθαν εκείνα των capital controls και τώρα έχουμε αυτά του κορονοϊού. Αύριο μπορεί και μιας κρίσης με την Τουρκία.

Και πως χειρίζεσαι ένα τέτοιο οπλοστάσιο; Όπως διάβασα σε ένα σχόλιο στο facebook "στο πάνω ράφι έχω τα μακαρόνια για τον πόλεμο και στο κάτω για τον κορονοϊό".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail