Αναπ. Κυβερνήτης του Τέξας: Είμαι πρόθυμος ως παππούς να θυσιαστώ για να μη νεκρώσει η οικονομία των ΗΠΑ

Freepen.gr - Καθώς ο Donald Trump πιέζει για να ανοίξει εκ νέου η αμερικανική οικονομία μέσα σε εβδομάδες και όχι σε μήνες [έρχονται και εκλογές με την οικονομία να ήταν μέχρι πρότινος το δυνατό χαρτί του], ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας, Dan Patrick δήλωσε στο Fox News ότι προτιμά να θυσιαστεί από το να δει τα μέτρα δημόσιας υγείας να βλάπτουν την αμερικανική οικονομία και ότι πιστεύει πως πολλοί παππούδες στη χώρα συμφωνούν μαζί του, σημειώνει ο βρετανικός Guardian.

"Το μήνυμά μου: να επιστρέψουμε στη δουλειά, να επιστρέψουμε στη ζωή, να είμαστε έξυπνοι γι' αυτό, και αυτοί από εμάς που είναι 70-plus, θα φροντίσουμε τον εαυτό μας", δήλωσε ο Dan Patrick, 69 ετών, στο δημοσιογράφο του Fox News, Tucker Carlson, τη Δευτέρα το βράδυ.

«Μη θυσιάζετε τη χώρα. Μην το κάνετε αυτό» ανέφερε λέγοντας ότι φοβάται πως οι περιορισμοί της δημόσιας υγείας για την πρόληψη του κορωναϊού θα μπορούσαν να τερματίσουν την αμερικανική ζωή όπως την ξέρει και ότι είναι πρόθυμος να διακινδυνεύσει το θάνατο για να προστατεύσει την οικονομία για τα εγγόνια του.

"Ξέρετε, Tucker, κανείς δεν ήρθεε σε μένα και μου είπε: Ως ανώτερος πολίτης, είστε πρόθυμος να ρισκάρετε την επιβίωσή σας σε αντάλλαγμα για τη διατήρηση της Αμερικής που όλη η Αμερική αγαπά τα παιδιά και τα εγγόνια σας; Και αν αυτή είναι η ανταλλαγή, είμαι μέσα".

"Αυτό δεν με κάνει ευγενικό ή γενναίο ή κάτι τέτοιο", πρόσθεσε. "Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παππούδες εκεί έξω σε αυτή τη χώρα σαν κι εμένα".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail