Το υπουργείο Υγείας ζητά εθελοντές για τον κορωνοϊό, ακόμη και...συνταξιούχους!

Freepen.gr - Απίστευτο και όμως αληθινό. Αφού οι κυβερνήσεις διαχρονικά διέλυσαν την ούτως ή άλλως προβληματική Δημόσια Υγεία, αντί να τη βελτιώσουν και να την ενισχύσουν, τώρα ζητούν... εθελοντές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όλη την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας. Αλλά αξιοσημείωτο είναι το εξής:

Εθελοντικό πρόγραμμα
Το παρόν εθελοντικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όποιον μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγοι, φοιτητές αλλά και συνταξιούχοι επιστημών υγείας. Επίσης μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί να προσφέρει σε αυτόν τον αγώνα παρέχοντας διοικητική, τεχνική και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας ανεξαρτήτως της ειδίκευσης που έχει.

Καλά δε μας λένε ότι οι μεγάλοι άνθρωποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν έξω γιατί κινδυνεύουν; Τώρα τους καλούν ως εθελοντές και μάλιστα στην πρώτη γραμμή;

Επίσης τίθεται ένα βασικό ερώτημα, μπορεί το όποιο κράτος να λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό και μάλιστα σε τόσο σοβαρές συνθήκες;

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.