Είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν στη γωνία ένα μεγάλο στραβοπάτημα του Ερντογάν

Δε χωρά αμφιβολία ότι όλοι είμαστε κοντά στα παιδιά μας που φυλάνε τα σύνορα της χώρας. Και πρώτη φορά φαίνεται ότι στη χώρα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της για να αυτοπροστατευτεί.  Καλό είναι βέβαια κάποιοι πολιτικοί φορείς να σκεφτούν, ότι η πλειονότητα των ψηφοφόρων τους δεν προέρχεται από ομάδες των Εξαρχείων αλλα από τα σπλάχνα του Ελληνικού λάου. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Πρέπει δε να γνωρίζουμε και κάτι ακόμα. Ότι η Τουρκία που έχουμε απέναντί μας διοικείται από μια δικτατορία με δημοκρατικό μανδύα. Όσο κι αν θέλουμε να το παραβλέψουμε γιατί έχουμε σύνορα και εμπόρια μαζι της. Χιλιάδες είναι οι Τούρκοι πολίτες που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα για να σωθούν από τα βασανιστήρια του εκεί καθεστώτος. Και ένα μεγάλο ποσοστό ίσως και πάνω απο 40% είναι εναντίον του Ερντογαν και υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας τους. 

Κανένας δε Τούρκος πολίτης δεν εχει όρεξη να φέρνουν τα παιδιά τους μέσα σε φέρετρα, γιατι κάπνισε του Ταγιπ να γίνει σουλτάνος και να κάνει αυτοκρατορία από την Αφρική μεχρι την Αυστρία. Δυστυχώς όμως έχουν καταπνιγεί ολες οι αντίθετες φωνές στην Τουρκία. Οι φυλακές είναι γεμάτες με στρατιωτικούς, δικαστικούς, καθηγητές και δημοσιογράφους! Το ότι δεν του βγαίνουν τα σχέδια και έβαλε μπροστά τους μετανάστες για να εκβιάσει, είναι φανερό. Το ότι δεν του πηγαίνει καμία χώρα κόντρα είναι βέβαιο και αυτό.

Όμως πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν στη γωνία ένα μεγάλο στραβοπάτημά του! Τότε να είναι σίγουρος ότι δε θα τον ξέρει κανένας! Ήδη τα συνεταιράκια του από τη Μόσχα άρχισαν να του κάνουν νερά! Τέτοιοι βέβαια πάντα ηταν αυτοί, δεν αξίζει να στηρίζεται κανένας σε αυτούς. Αυτή την ώρα όσοι αγαπούν την πατρίδα ας την υποστηρίξουν με κάθε τρόπο! Οι υπόλοιποι ας ζήσουν με τις φαντασιώσεις τους, χωρίς σύνορα, χωρίς αντιστάσεις, χωρίς αντρικό και γυναικείο φύλο, χωρίς κανένα φραγμό… Και καποια στιγμή θα έρθει και ο λογαριασμός της κάλπης. Να είστε απολύτως σίγουροι …
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail