Κράτος εναντίον έθνους: Η πρώτη μάχη και ο οιωνός

Μετά την πρώτη σύγκρουση με τον Εσωτερικό Εχθρό, οι Έλληνες αποδεσμεύονται από τα πνευματικά δεσμά που έχουν επιβάλει με 45 χρόνια Πλύσης Εγκεφάλου οι αφανείς αρχιτεκτονες της Εσωτερικής Κατοχής, και ο Ελληνισμός ξαναβρίσκει σιγα-σιγά το χαμένο του ηθικό.

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Η συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής ως Δυνάμεις Κατοχής (σε μια στιγμή υβριδικής Εχθρικής Εισβολής), ακόμα και όταν η αλητεία τους είναι «ελληνόφωνη», ρίχνει και τις τελευταίες μάσκες ενός Κράτους που στρέφεται ολοκληρωτικά και αποκλειστικά εναντίον του Έθνους.

Ο αγώνας μπορεί να είναι μακρύς και ο δρόμος ανηφορικός αλλά οι Έλληνες που ξεσηκώνονται για την Ελευθερία και την Αλήθεια ξέρουν πως δεν είναι «μόνοι».

Είναι απόλυτα λογικό πως η Αλήθεια αποτελεί προϋπόθεση Ελευθερίας, και όχι το αντίστροφο.

Χωρίς επίγνωση αληθινού διακυβεύματος και πραγματικού Εχθρού κάθε πρόσκληση σε αγώνα για Ελευθερία, είναι Ψεύδος ή Φενάκη.

Και γι αυτό όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπιζόταν με εύλογη καχυποψία, παρά την συνεχή ταπείνωση και διασυρμό του Έθνους, παρά την οικονομική καταστροφή και υποδούλωση, παρά την ψυχολογική χειραγώγηση και εξουθενωτική καταπίεση σε όλο το φάσμα των «θεσμών» του Κατοχικού Λερναίου Κράτους το οποίο μετουσιώνει τον Μισελληνισμό και την Προδοσία σε «επικρατούσα» Ιδεολογία.

Ο απεγκλωβισμός του Κοινού Νου των Ελλήνων από μισό αιώνα ψευτοδιλημμάτων, διαστρεύλωσης εννοιών, παραχάραξης Ιστορίας, Αξιών και Παραδόσεων, ανθελληνικής προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου, δεν μπορούσε να επιτευχθεί παρά μπροστα στο μεγαλύτερο κύμα της μακρόχρονης Εισβολής.

Μιας Εισβολής ασύμμετρης που προετοιμάστηκε και υποστηρίχθηκε από τα μέσα, με μπόλικη ανθελληνική «περηφάνεια» απ’ όλες σχεδόν τος δυνάμεις του κοινοβουλίου, για την οριστική Αντικατάσταση Πληθυσμού στα πατρογονικά του εδάφη.

Αυτό είναι η χειρότερη μορφή αποικιοποίησης, εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας, ακριβώς επειδή είναι μη-αναστρέψιμη και τελειωτική διεργασία Αφανισμού των Εθνών, η οποία οδηγεί με τη σειρά της στην αντικατάσταση της... Ανθρωπότητας με ένα βιολογικό-μηχανικό κακέκτυπο, του απόλυτα ελεγχόμενου Μετάνθρωπου.

Αυτός ο απώτερος στόχος της Νέας Τάξης γίνεται πια ευδιάκριτος σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί όπου η αναζήτηση των λαών για νέα πολιτικά μέσα Αντίστασης, Αποτροπής και Ανατροπής βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, όχι όμως πολύ μπροστά από την αφύπνιση που συντελείται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν, οι Έλληνες βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της Παγκόσμιας Αντίστασης στην Βαρβαρότητα που κινείται εντός και εκτός των Τειχών του Πολιτισμού.

Η πρώτη μάχη δόθηκε και κερδήθηκε σε ηθικό ή ψυχολογικό επίπεδο.

Τίποτα ακόμα δεν προδικάζει ούτε εξασφαλίζει θετική έκβαση της Σύγκρουσης.

Αλλά ο πόλεμος εναντίον του Έλληνα Ανθρώπου δεν είναι πια μονόπλευρος.

Εις οιωνός άριστος: Αμύνεσθαι με Σύνορα Ερμητικά Κλειστά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail