Υπογραφή Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδος–Αρμενίας και τριμερής με Κύπρο

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 υπεγράφη το Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) Ελλάδος – Αρμενίας για το έτος 2020. Επικεφαλής της Ελληνικής πλευράς ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, Αρχιπλοίαρχος Μιχαήλ Ναούμ ΠΝ και της πλευράς της Αρμενίας ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Αμύνης, κ. Λεβόν Γκριγκόρι Αϊβαζιάν (Levon Grigori Ayvazyan).

Το υπόψη πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές κοινές δραστηριότητες στον τομέα της επιχειρησιακής και της ατομικής εκπαίδευσης.

Υπογραφή Προγράμματος Τριμερούς Συνεργασίας  Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου

Επίσης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 υπεγράφη το Πρόγραμμα Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου για το έτος 2020. Επικεφαλής της Ελληνικής πλευράς ήταν ο Υποναύαρχος Δημήτριος Καβουλάκος ΠΝ, Διευθυντής Στρατηγικής – Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, της πλευράς της Αρμενίας ο κ. Λεβόν Γκριγκόρι Αϊβαζιάν (Levon Grigori Ayvazyan), διευθυντής της Διευθύνσεως Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Αμύνης, ενώ της Κυπριακής ο Τχης (ΠΖ) Χρυσός Κουλλουπάς, Επιτελής του Τμήματος Αμυντικής Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις, σχετικά με τις προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Καυκάσου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail