Η "άλλη" επίθεση της Τουρκίας στη Θράκη

Engin_Akyurt / pixabay
Μέσα στην δίνη της επιδημίας του κοροναϊού και τον πόλεμο φθοράς - επιχείρηση αντιπερισπασμού στον Έβρο, οι εγκάθετοι της Τουρκίας συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους σε τομείς που δεν είναι ευδιάκριτοι στον πολύ κόσμο και ως εκ τούτου δεν προκαλούν κατακραυγή και αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, οι ψευδομουφτήδες Μετέ και Σερίφ και οι υποκείμενοι σε αυτούς ψευτοϊμάμηδες, χωρίς να έχουν καμμία δικαιοδοσία και δικαίωμα λόγου, έχουν δηλώσει ξεκάθαρα πως στο θέμα της λειτουργίας των (κατεχομένων από αυτούς) μουσουλμανικών χώρων λατρείας στην Θράκη ακολουθούνται αποκλειστικά οι οδηγίες της Diyanet (Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων Τουρκίας) και όχι αυτές του επίσημου ελληνικού κράτους.

Αν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση από τις ελληνικές αρχές, εκτός του ότι θα πρόκειται για μία ακόμη απροσδιόριστων συνεπειών de facto αναγνώριση της δικαιοδοσίας μίας εχθρικής κρατικής υπηρεσίας στην διαμόρφωση του θρησκευτικού γίγνεσθαι της μειονότητας, οι ορεινές περιοχές (αρχικά) της Ξάνθης και της Ροδόπης ενδέχεται να αποτελέσουν μία υγειονομική βόμβα, πιθανή έκρηξη της οποίας θα υπονομεύσει τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον περιορισμό της διασποράς του ιού στην ελληνική επικράτεια. Εύχομαι η περίπτωση του Εχίνου να είναι η πρώτη και η τελευταία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail