Η Τουρκική Ακτοφυλακή απαγορεύει στους μετανάστες να διασχίζουν το Αιγαίο

Freepen.gr - «Λόγω των εντολών του Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εν συνεχεία του υπουργού Εσωτερικών μας Σουλεϊμάν Σόυλου, οι παράνομοι μετανάστες δεν επιτρέπεται να διασχίζουν το Αιγαίο λόγω των επικίνδυνων θαλάσσιων διαβάσεων» αναφέρει στο Twitter η Τουρκική Ακτουφυλακή, η οποία συνεχίζει το μήνυμά της μέσω replies στην αρχική ανάρτηση.

Η Τουρκική Ακτοφυλακή επαναλαμβάνει την τουρκική ρητορική στο θέμα ενώ κατηγορεί τη χώρα μας για push backs και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο κάνει ένα κορυφαίο λάθος ευθύς εξαρχής. Όταν δηλώνεις πως δεν επιτρέπεται πλέον σε παράνομους μετανάστες να διασχίσουν το Αιγαίο, είναι σα να παραδέχεσαι πως μέχρι τώρα...επιτρεπόταν και δεν υλοποιείς τη συμφωνία που έχεις με την Ε.Ε..




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail