Έξω από Ιταλική Βιομηχανία κατέβασαν τη σημαία της ΕΕ και ύψωσαν της Κίνας

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία στο Twitter όπου ένας άνδρας πίσω από τέσσερις ιστούς με σημαίες κατεβάζει της Ευρωπαϊκής Ενωσης και υψώνει της Κίνας. Η φωτογραφία γνωρίζει σημαντική διάδοση στο Twitter σε αρκετούς λογαριασμούς τις τελευταίες ώρες.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην ιταλική βιομηχανία SVECOM [αν διαβάσετε ανάποδα τα γράμματα στην πρώτη φωτογραφία] δίχως ωστόσο να διευκρινίζεται το πότε ακριβώς κι αν πρόκειται για απόφαση της εταιρείας ή μεμονωμένη πρωτοβουλία. Η SVECOM παράγει ως επί το πλείστον άξονες και κυλίνδρους. Πρόκειται για μια μεγάλη βιομηχανική εγκατάσταση 25.000 τμ2 που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Βιτσέντζα στη βόρεια Ιταλία.



Η Ιταλία βίωσε από πρώτο χέρι τι σημαίνει...ευρωπαϊκή αλληλεγγύη μη λαμβάνοντας καμία απολύτως βοήθεια από χώρες της Ε.Ε. ενώ απεναντίας ανταποκρίθηκαν η Κίνα, η Ρωσία και η Κούβα αποστέλλοντας εξοπλισμό, φάρμακα και ιατρικό προσωπικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail