Έρχονται αλλαγές στις μετρήσεις κατανάλωσης ρεύματος

Tη νέα καινοτόμα λύση που ψηφιοποιεί τις εργασίες καταμέτρησης των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, παρουσίασε χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Α. Μάνος και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και ΔιαχείρισηςΔικτύου κ. Η. Μενεγάτος, στον Πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Ν. Μπουλαξή, στα δύο μέλη της ολομέλειας κ. Σ. Αναγνωστόπουλο και κ. Θ. Ζερβό και σε στελέχη της Αρχής, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας. Πρόκειται για ένα έργο σταθμό για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς αναβαθμίζονται ριζικά οι εργασίες καταμέτρησης.

Αναλυτικότερα, η νέα λύση περιλαμβάνει μέτρηση με σύγχρονες Mobile συσκευές, ενσωματώνοντας όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η νέα τεχνολογία (πιστοποιημένη επίσκεψη, λήψη συντεταγμένων, φωτογραφιών κλπ), αυτοματοποιώντας όλη τη διαδικασία. Ο νέος σύγχρονος τρόπος καταμέτρησης,διαχείρισης αποκοπών και επαναφορών,βελτιώνει άμεσα το χρόνο υλοποίησης των αιτημάτων και το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά και τους προμηθευτέςηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα, η σταδιακή εφαρμογή του νέου σύγχρονου τρόπου καταμέτρησης, θα εξαλείψει τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύπτουν από καθυστερήσεις στη λήψη των ενδείξεων του μετρητή. Tη νέα λύση θα παρουσιάσει άμεσα η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ και στους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μέχρι το Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί στο 80% των περιοχών πανελλαδικά και πλήρως μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.