Ακυρώθηκε διάσκεψη για τον κορωνοϊό λόγω του κορωνοϊού!

Carlos Garcia Rawlins/Reuters
Freepen.gr - Το Council on Foreign Relations [CFR] ακύρωσε μια διάσκεψη με τίτλο "Doing Business Under Coronavirus" προγραμματισμένη για την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη λόγω της εξάπλωσης της ίδιας της μόλυνσης. Το CFR έχει επίσης ακυρώσει κι άλλες διασκέψεις που προγραμματίστηκαν από τις 11 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, συμπεριλαμβανομένων διασκέψεων στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον και εθνικών εκδηλώσεων γύρω από τις ΗΠΑ, αναφέρει το bloomberg.com.

Τα confabs του CFR εντάσσονται σε έναν μακρύ κατάλογο ακυρωμένων ή αναβαλλόμενων συγκεντρώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας έκθεσης αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης. Ο μεγαλύτερος σύλλογος αντιπροσώπων αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης δήλωσε την Τρίτη ότι η επίδειξη αυτοκινήτων θα προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου.

Τα δρώμενα στο μετρό της Νέας Υόρκης εξετάζονται ενδελεχώς λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στην πόλη και, ειδικότερα, μιας επιδημίας στο προάστιο New Rochelle. Η Εθνική Φρουρά θα σταλεί στην πόλη για να βοηθήσει να κλείσουν οι δημόσιοι χώροι συγκεντρώσεων σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της επιδημίας, δήλωσε ο κυβερνήτης Andrew Cuomo σε συνέντευξη Τύπου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail