Φτάσαμε τα 190 κρούσματα: Κλείνουν εμπορικά κέντρα, καφέ, μπαρ, βιβλιοθήκες, μουσεία

Όπως ενημέρωσε ο καθηγητής κ. Τσιόδρας έχουμε πλέον 190 κρούσματα εκ των οποίων τα 5 νοσηλεύονται διασωληνωμένα σε σοβαρή κατάσταση.

Κλείνουν όλα τα εμπορικά κέντρα, καφέ, μπαρ και καφετέριες, καταστήματα εστίασης εκτός delivery και take awa. Επίσης κλείνουν βιβλιοθήκες, μουσεία και κλειστοί αθλητικοί χώροι, κέντρα αισθητικής.

Παραμένουν ανοικτά τα σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, καταστήματα τροφίμων χωρίς τραπεζοκαθίσματα.

«Είχα πει ότι θα εφαρμόσουμε όποιο μέτρο χρειαστεί για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας. Σήμερα επεκτείνουμε τα μέτρα για να μην έχουμε διασπορά του κορονοϊού. Πρώτον γιατί παρουσιάστηκαν νέα κρούσματα. Δεύτερον γιατί τα μέτρα περιορισμού δεν τηρούνται. Θα πω ξανά ότι δίνουμε μία μάχη που θα κριθεί από το ποιοι θα δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση», δήλωσε προηγουμένως ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail