SANA: «Οι δυνάμεις του τουρκικού καθεστώτος εμπλέκονται στις μάχες με τους τρομοκράτες»

Freepen.gr - Οι δυνάμεις του τουρκικού καθεστώτος εμπλέκονται άμεσα στην καθοδήγηση των επιθέσεων τρομοκρατικών οργανώσεων κατά του Συριακού Αραβικού Στρατού στο Idleb ενώ Τούρκοι στρατιώτες εντάσσονται στις τάξεις των τρομοκρατών, αναφέρει το συριακό πρακτορείο SANA σε ειδική ανάρτηση.

Οι τρομοκρατικές ομάδες στην ύπαιθρο του Idleb λαμβάνουν στρατιωτική στήριξη από τις δυνάμεις του τουρκικού καθεστώτος στις επιθέσεις τους, απολαμβάνοντας υποστήριξη πυροβολικού, πυραύλων και drones, αναφέρει το πρακτορείο.

Επίσης παραθέτει στρατιωτική πηγή σύμφωνα με την οποία το τουρκικό καθεστώς παρέχει υποστήριξη πυροβολικού και φορητού αντι-αεροπορικού εξοπλισμού σε τρομοκράτες σε μάχες που πραγματοποιούνται προς την κατεύθυνση του Saraqeb. Όπως αναφέρει η πηγή, οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν πυραύλους που παράγονται από την Αμερική, με υποστήριξη από την Τουρκία, για να στοχεύουν συριακά και ρωσικά αεροπλάνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail