Ο Βελόπουλος εξήγει για ποιο λόγο βύθισε το Oruc Reis στο Twitter

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον 98.4, υποστήριξε ότι μετά και την νέα δημόσια τοποθέτηση του Αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Θάνου Ντόκου, περί συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία, δύο μέρες μετά το Oruc Reis και τις αστείες δικαιολογίες περί κακοκαιρίας, πως η Κυβέρνηση ουσιαστικά μας οδηγεί από φοβικό σύνδρομο σε μια περιπέτεια Χάγης, που μαθηματικά οδηγεί σε ήττα.

Δεν έχουμε κανένα λόγο για Χάγη, λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως ακόμη και η ανάρτηση του στο twitter που θεωρήθηκε ακραία υπερβολή, έγινε για να προκαλέσει σοκ όπως είπε, αφού αυτά που γνωρίζει για όσα συνέβησαν με το Oruc Reis, είναι πολύ διαφορετικά και υποδηλώνουν ότι κάποιοι θέλουν να μας πάνε σε συνεκμετάλλευση.

Η Τουρκία, είπε, τη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει, είναι των ορίων και κόκκινων γραμμών με έμπρακτες κινήσεις. Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» πήρε θέση ταυτόχρονα και για το θέμα της άρσης προστασίας της α΄ κύριας κατοικίας από 1η Μαΐου για τα «κόκκινα δάνεια», σημειώνοντας πως είναι πρόκληση χρηματοπιστωιτκά ιδρύματα που διασώθηκαν από το υστέρημα των Ελλήνων, να θέλουν να τους πάρουν τώρα την κύρια κατοικία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail