Τέρμα τα αστεία με τον καιρό: Η Αγκυρα ξεκαθάρισε ότι αρχίζει έρευνες μεταξύ Κρήτης-Καστελλορίζου

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα προχωρήσει στην πραγματοποιήση ερευνών στην ανατολική Μεσόγειο και στις περιοχές θαλάσσιας ευθύνης που συμφώνησε με την κυβέρνηση της Τρίπολης τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά το τέλος του υπουργικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν ο Καλίν δήλωσε: «Λόγω της συμφωνίας μας με την επίσημη κυβέρνηση της Λιβύης θα συνεχίσουμε τις σεισμικές έρευνες και τις γεωτρήσεις μας στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στις περιοχές που συμφωνήσαμε με τη Λιβύη. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να τονίσω πως είμαστε αποφασισμένοι».

Συνεπώς τέρμα οι δικαιολογίες περί καιρού. Τα ερευνητικά πλοία της Τουρκίας θα έρθουν κανονικότατα σε μια περιοχή την οποία η Αγκυρα διεκδικεί με σταθερά βήματα όσο εμείς παρατηρούμε με την αποφασιστική ψυχραιμία μας και την ψύχραιμη αυτοπεποίθησή μας για να καταλήξουμε στο τέλος ταπί και...ψύχραιμοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail