Κυβέρνηση: Η Ελλάδα δέχθηκε χθες οργανωμένη μαζική παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό, τι χρειαστεί να διαφυλάξει τα σύνορά της» δήλωσε και επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με το πέρας της έκτακτης σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και τη συμμετοχή στελεχών της κυβέρνησης, του Α/ΓΕΕΘΑ και αξιωματικών του Λιμενικού.

«Η Ελλάδα δέχθηκε χθες οργανωμένη μαζική παράνομη απόπειρα παραβίασης των συνόρων προστατεύοντας τα ελληνικά σύνορα και της Ευρώπης» ανέφερε ο κ. Πέτσας συμπληρώνοντας πως: «Απετράπησαν περισσότερες από 4.000 παράνομες είσοδοι, ενώ 66 πέρασαν και κρατούνται και δεν έχουν σχέση με το Ιντλίμπ».

«Η Ελλάδα άντεξε προστατεύοντας τα σύνορά μας και την Ευρώπη» είπε ο κ. Πέτσας ενώ μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων που «δίνουν πραγματική μαχη».

Επίσης γνωστοποίησε την ενίσχυση των δυνάμεων σε ξηρά και θάλασσα. Όπως είπε «μεταφέρονται δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού στον Έβρο ενώ πλέον στα νησιά επιχειρούν 52 σκάφη του λιμενικού και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail