Περίεργα πράγματα στη Χάσακα: Σύριοι, Ρώσοι και Αμερικάνοι μπλοκάρουν ο ένας τον άλλο στα οδοφράγματα

Freepen.gr - Δύο οδοφράγματα του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) εμπόδισαν μια στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ να φτάσει στην οδό Hasakah-Tal Barak στην ανατολική ύπαιθρο της επαρχίας Al-Hasakah την Παρασκευή, όπως αναφέρει το almasdarnews.com.

Σύμφωνα με μια αναφορά από την Al-Hasakah, τα οδοφράγματα του Συριακού Στρατού στα χωριά Al-Sibat και Tal Aswad, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή Jabal Kawkab κοντά στη βάση του 123 Συντάγματος εμπόδισαν τις αμερικανικές δυνάμεις από το να συνεχίσυον στο δρόμο Hasakah-Tal Barak.

Η έκθεση ανέφερε ότι αυτή η αμερικανική συνοδεία έκανε μια σπάνια εμφάνιση σε αυτό το τμήμα της Al-Hasakah, καθώς είναι υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού για ολόκληρο τον πόλεμο.

Σε άλλο σημείο της ίδιας επαρχίας, μια περιπολία των δυνάμεων των ΗΠΑ εμπόδισε μια ρωσική στρατιωτική συνοδεία στον διεθνή δρόμο καθώς κατευθυνόταν προς την πόλη Amouda ενώ πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε βίντεο όπου έδειχνε ξεκάθαρα ένα αμερικανικό όχημα να προσπαθεί να οδηγήσει ένα ρωσικό εκτός δρόμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail