Το ρωσο-τουρκικό αδιέξοδο στο Ιντλίμπ, η αντίστροφη ενσωμάτωση της Σουηδίας και η ανάδειξη της Πολωνίας

Freepen.gr - Οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Ιντλίμπ της Συρίας με μια πρώτη διαφαινόμενη διάσταση Αγκυρας - Μόσχα όπως αποτυπώθηκε στις δηλώσεις Ερντογάν πριν και κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία, απασχόλησαν τη συζήτηση του δημοσιογράφου και παραγωγού της εκπομπής "Εμείς οι Ελληνες", Λάμπρου Καλαρρύτη στα Παραπολιτικά FM 90,1 και του αρθρογράφου μας, Στρατή Μαζίδη.

Επίσης γίνεται αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις στη Σουηδία, την αρνητική δημοσκόπηση για την ένταξη στην Ευρωζώνη στη Βουλγαρία, τη διαφαινόμενη απόκτηση δύο φρεγατών FREMM από την Αίγυπτο, τις συζητήσεις Τουρκίας - Πακιστάν για χορήγηση διπλής υπηκοότητας αλλά και την αγορά του αιώνα για την Πολωνία που προχωρά στην απόκτηση 32 αεροσκαφών F-35 έναντι 4,6 δις δολαρίων με το πρώτο να παραδίδεται το 2024.

Η συζήτηση ξεκινά μετά το 36ο λεπτό. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά 20:00-22:00.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail