Τούρκος πολίτης συνελήφθη διότι προσπάθησε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Ερντογάν

Freepen.gr - Ο Nuri Başkapan συνελήφθη σε γραφείο συμβολαιογράφου στην Κωνσταντινούπολη για ισχυρισμούς για προσβολή του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ενώ προσπάθησε να του αποστείλει συμβολαιογραφική επιστολή διαμαρτυρίας, ανέφερε η δικτυακή πύλη ειδήσεων Gazete Duvar τη Δευτέρα.

«Δεν αναγνωρίζω ούτε δέχομαι την προεδρία σας», δήλωσε ότι ήθελε να πει για τις σκληρές παρατηρήσεις του Ερντογάν εναντίον της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Οι συμβολαιογράφοι τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να στείλουν την επιστολή στον Ερντογάν. Όταν ο Başkapan ζήτησε γραπτή δήλωση της άρνησης, οι συμβολαιογράφοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Başkapan μεταφέρθηκε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου ανακρίθηκε. Απελευθερώθηκε λίγες ώρες αργότερα κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail