Έμπαινε Ασαντ: Ο Συριακός Στρατός προχωρά ακάθεκτος με τη βοήθεια των Ρώσων στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός σημείωσε μεγάλη πρόοδο στην επαρχία του Idlib την Τρίτη, όταν οι δυνάμεις του ξεκίνησαν μια νέα ώθηση στον άξονα Abu Jarif στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας.

Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε τις πόλεις και τα χωριά Kuweres, Bleisa, Tal Aghar, Al-Musheirifah, Jdeideh και Tal Khatrah κατά τη διάρκεια της προώθησής του στον άξονα Abu Jarif στο ανατολικό Idlib.

Εν τω μεταξύ, στον άξονα του Saraqib, ο Συριακός Αραβικός Στρατός συνέχισε την ώθηση προς τα δυτικά, καθώς οι δυνάμεις τους κατέλαβαν δύο πόλεις μέσα στη νύχτα και συγκεκριμένα τις Kaddour και Ruwehah, οι οποίες βρίσκονται ανατολικά της εθνικής οδού Χαλέιπι-Λατάκια (M-4).

Υποστηριζόμενες από τη ρωσική αεροπορική δύναμη οι δυνάμεις του Τίγρη το μεσημέρι της Τρίτης  έσπασε τις άμυνες των τζιχαντιστών νότια του Saraqib, πιάνοντας τις πόλεις Mardikh και Tal Mardikh μετά από μια σκληρή μάχη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail